Prontoo header

Wij zijn Prontoo

Ieder bedrijf heeft zo z'n expertise. Die van ons is het vinden van een passende werkplek voor iedereen. Het leukste wat er is: mensen blij maken met een fijne functie.

Prontoo wil op het gebied van werkgelegenheid vraag en aanbod samenbrengen. Afspraken tussen bedrijf en werknemer gemakkelijker en leuker maken. 

Ik meld me aan!Even voorstellen..

Prontoo zet zich in voor het vinden van de perfecte match. Dit doen wij in diverse branches, zoals de horeca, schoonmaak, transport en logistiek.

Voor diverse klanten in en rondom Deventer hebben wij uitdagende functies openstaan. Past een functie bij jouw kunnen? Wij nodigen je graag uit op kantoor voor een goeie kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn flexibel, luisteren naar jou wensen en zorgen voor een duidelijke werkstructuur.
Onze aanpak

Missie

Missie

Een platform bieden dat werkzoekenden en bedrijven bij elkaar brengt. Afspraken tussen bedrijf en kandidaat gemakkelijk(er) maken. Flexibiliteit en afwisseling faciliteren. Het stimuleren van werkgelegenheid. Wij halen onze voldoening uit het creëren van een fijne werkrelatie tussen werkzoekenden en werkgevers.

Visie

Visie

Een bepaalde vrijheid in het werkveld creëren die past bij de huidige tijdsgeest. Een win win situatie waar alle betrokken partijen blij van worden. Kandidaten helpen bij een passende functie, ondanks een eventuele ondersteuningsbehoefte.

Strategie

Strategie

De aankomende periode investeren wij actief in de groei van ons netwerk. Het is voor ons van groot belang dat we onze partners betrekken bij deze groei en ontwikkeling. Met Prontoo willen wij onze partners helpen bij het bereiken van de beste kandidaten. Daarnaast willen wij onze kandidaten een afwisselende, flexibele en goed betaalde baan bieden. Samen hopen wij zo een platform te creëren dat voor iedereen toegankelijk is.

Voordelen voor werknemers

Voordelen voor werknemers

Wij bieden jou flexibiliteit, vrijheid, een geweldige groep collega’s en interessante werkervaringen.

Voordelen voor partners

Voordelen voor partners

Altijd zeker zijn van werknemers? Extra kandidaten nodig bij drukte of ziekte? Wij bieden de beste match voor jouw organisatie. Als partner personaliseer je zelf gemakkelijk je aanvraag. Hierdoor bouw je via ons platform een flexibel en betrouwbaar netwerk op.