Wij zijn Prontoo

Ieder bedrijf heeft zo z’n expertise. Die van ons is bezorgen! Het leukste wat er is: mensen blij maken met een pakketje, maaltijd of glimlach. Prontoo wil op het gebied van bezorging vraag en aanbod samenbrengen. Afspraken tussen bedrijf en bezorger gemakkelijk(er) maken.

Ik meld me aan!
Even voorstellen..

Prontoo is een digitaal platform waar opdrachtgevers bezorgdiensten plaatsten. Als bezorger schrijf je je in op de bezorgdienst die bij jou past. Werktijden, locatie en vervoer? Jij bepaalt! Nadat jij je voorkeuren hebt aangegeven, word je gekoppeld aan een bezorgdienst. Je voert de dienst uit, krijgt betaald en zoekt desgewenst intussen alweer je volgende bezorgklus uit op ons platform. Kortom, jij bezorgt en wij zorgen voor afwisseling, vrijheid en waardering. 

Ja maar ho ho! Wie is Prontoo nou daadwerkelijk?

Achter de naam Prontoo, zitten wij: Joost, Sophie, Joost en Etienne. Wij waren net als jij impulsief en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Waarom geen uitzendbureau beginnen voor bezorgers en chauffeurs? Joost mocht het weten en gelukkig hebben wij er daar twee van!

Even voorstellen..

Joost
Zijn focus ligt op het realiseren van een succesvol platform waarbij er direct wordt ingespeeld op de relatie met de klant. Intussen nog druk met z'n studie commerciële economie, maar klaar voor een stapje extra. Verantwoordelijk voor de communicatie en klaar om te knallen!


Sophie
Sophie sluit zich aan als coördinator bij het Prontoo-team. Ze is creatief, planmatig en altijd in voor iets nieuws. Afgestudeerd als facilitair manager, een jaar werkzaam bij Techvisie en klaar voor een nieuwe uitdaging: Prontoo!


Joost
Joost is enthousiast, gedreven en trotste eigenaar van zijn holding Creaal. Hij is 20 jaar geleden begonnen met i-Design om een brug te slaan tussen mens en techniek. Daarnaast investeert hij met dezelfde gedachte in Prontoo: een bedrijf dat wordt gedreven door mens en techniek. 


Etienne
Gedreven, scherp en actiegericht. Sinds 1999 stelt hij met zijn bedrijf Techvisie vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Etienne is een echt bouwmens die vol zit met creatieve ideeën en oplossingen. Dus waarom niet investeren in een tweede uitzendbureau. Juist…Prontoo!


Wij zijn de vier gezichten achter Prontoo. Sluit je je bij ons aan? Wij bezorgen jou graag een leuke baan! 

Vragen, opmerkingen of koffie?
Wij helpen jou graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, leuk! 

Bel ons +31 (0)570 - 617055 of mail naar info@prontoo.nl.

Voordelen voor bezorgers

Jij bent vrij om te gaan en staan waar je maar wilt! Jij schrijft je in voor een bezorgdienst wanneer jou dat uitkomt. Je kiest zelf je vervoer, locatie en werktijd. Wij bieden jou flexibiliteit, vrijheid, een geweldige groep collega’s en interessante werkervaringen.

Voordelen voor partners

Altijd zeker zijn van bezorgers? Extra drukte of ziekte? Wij bieden de beste bezorg-match voor jouw organisatie. Als partner personaliseer je zelf gemakkelijk je bezorgaanvraag. Hierdoor bouw je via ons platform een flexibel en betrouwbaar netwerk op.

Onze aanpak

Missie

Een platform bieden dat bezorgers en bezorgbedrijven bij elkaar brengt. Afspraken tussen bedrijf en bezorger gemakkelijk(er) maken. Flexibiliteit en afwisseling faciliteren. Het stimuleren van werkgelegenheid. Wij halen onze voldoening uit het samenbrengen van vraag en aanbod.

Visie

Het eerste succesvolle online platform zijn in de bezorgwereld. Administratieve rompslomp voor bedrijven uit handen nemen. Een bepaalde vrijheid in werktijden creëren die past bij de huidige tijdsgeest. Een win win situatie waar alle betrokken partijen blij van worden.

Strategie

De aankomende periode investeren wij actief in de groei van ons netwerk. Het is voor ons van groot belang dat we onze partners betrekken bij deze groei en ontwikkeling. Met Prontoo willen wij onze partners helpen bij het bereiken van bezorgers. Daarnaast willen wij onze bezorgers een afwisselende, flexibele en goed betaalde baan bieden. Samen hopen wij zo een platform te creëren dat voor iedereen toegankelijk en bevorderlijk is.