Prontoo header

Wij zijn Prontoo

Ieder bedrijf heeft zo z’n expertise. Die van ons is bezorgen! Het leukste wat er is: mensen blij maken met een pakketje, maaltijd of glimlach. Prontoo wil op het gebied van bezorging vraag en aanbod samenbrengen. Afspraken tussen bedrijf en bezorger gemakkelijk(er) maken.

Ik meld me aan!Even voorstellen..

Prontoo is een digitaal platform waar opdrachtgevers bezorgdiensten plaatsen. Als bezorger schrijf je je in op de bezorgdienst die bij jou past. Werktijden, locatie en vervoer? Jij bepaalt! Nadat jij je voorkeuren hebt aangegeven, word je gekoppeld aan een bezorgdienst. Je voert de dienst uit, krijgt betaald en zoekt desgewenst intussen alweer je volgende bezorgklus uit op ons platform. Kortom, jij bezorgt en wij zorgen voor afwisseling, vrijheid en waardering. 


Onze aanpak

Missie

Missie

Een platform bieden dat bezorgers en bezorgbedrijven bij elkaar brengt. Afspraken tussen bedrijf en bezorger gemakkelijk(er) maken. Flexibiliteit en afwisseling faciliteren. Het stimuleren van werkgelegenheid. Wij halen onze voldoening uit het samenbrengen van vraag en aanbod.

Visie

Visie

Het eerste succesvolle online platform zijn in de bezorgwereld. Administratieve rompslomp voor bedrijven uit handen nemen. Een bepaalde vrijheid in werktijden creëren die past bij de huidige tijdsgeest. Een win win situatie waar alle betrokken partijen blij van worden.

Strategie

Strategie

De aankomende periode investeren wij actief in de groei van ons netwerk. Het is voor ons van groot belang dat we onze partners betrekken bij deze groei en ontwikkeling. Met Prontoo willen wij onze partners helpen bij het bereiken van bezorgers. Daarnaast willen wij onze bezorgers een afwisselende, flexibele en goed betaalde baan bieden. Samen hopen wij zo een platform te creëren dat voor iedereen toegankelijk is.

Voordelen voor bezorgers

Voordelen voor bezorgers

Jij bent vrij om te gaan en staan waar je maar wilt! Jij schrijft je in voor een bezorgdienst wanneer jou dat uitkomt. Je kiest zelf je vervoer, locatie en werktijd. Wij bieden jou flexibiliteit, vrijheid, een geweldige groep collega’s en interessante werkervaringen.

Voordelen voor partners

Voordelen voor partners

Altijd zeker zijn van bezorgers? Extra drukte of ziekte? Wij bieden de beste bezorg-match voor jouw organisatie. Als partner personaliseer je zelf gemakkelijk je bezorgaanvraag. Hierdoor bouw je via ons platform een flexibel en betrouwbaar netwerk op.